Over Jet

Na 20 jaar in het buitenland te hebben gewoond en met veel plezier in het onderwijs te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging toen ik in 2016 terug keerde naar Nederland. Ik wilde mij meer gaan richten op het individuele kind. In het onderwijs wordt de druk steeds hoger en de tijd die je 1 op 1 met een kind kan doorbrengen steeds minder. Toch bloeien veel kinderen op van een uur overdeelde aandacht. Hoe kan ik in dat uur een kind zo goed mogelijk begeleiden zodat ze beter in hun vel komen te zitten? Integratieve coaching is volgens mij de manier.

Ieder kind is uniek, daarom ontvang ik ieder kind weer vol enthousiasme en nieuwsgierigheid bij mij in de praktijk.

In 1996 heb ik mijn PABO diploma behaald en ben ik gaan lesgeven. 20 jaar later heb ik mijn opleiding tot Integratieve Kinder-Coach en HarTgrondig opvoed trainer afgerond op De Nederlandse Academy voor Psychotherapie in Amsterdam.

Na een aantal jaar zonder klas, begon het onderwijs toch weer te lonken en daarom sta ik sinds febr 2020 weer voor de klas. De helft van de week geef ik les aan groep 1/2 de andere helft van de week ontvang ik ouders en kinderen in mijn praktijk, een super combinatie voor mij.

Heb je interesse in een afspraak of zou je graag meer informatie willen hebben, aarzel niet maar neem vrijblijvend contact met mij op.

Geen vraag is te gek en geen probleem is te groot of te klein om over te praten.