Banner-Ouders-Ik-enJet

Ouders

Als ouder wilt u graag dat uw kind zich prettig voelt en goed ontwikkelt,  waardoor hij/zij kan uitgroeien tot een gezond en gelukkig mens. Soms merkt u echter dat uw kind niet zo lekker in zijn of haar vel zit. Het kan zijn dat uw kind aangeeft dat het op school niet zo goed gaat of dat u thuis tegen dingen aanloopt.

Voor alle vragen en problemen die er zijn gaan wij samen met uw kind op zoek naar zijn/haar eigen kracht en hulpbronnen, waardoor het kind weer de baas wordt over zijn eigen problemen en leert wat te doen als het even moeilijk is. Zo ontstaat  een stevige basis om gezond verder te groeien.

Een coachingstraject met uw kind begint altijd met een intake gesprek met u als ouder(s) om zo een beeld te krijgen van de situatie en informatie over uw inzicht van het probleem.

Een coaching traject bestaat uit:

  • Een intake met de ouders
  • 5x een kind sessie
  • Oudergesprek

In samenspraak met en naar behoefte van het kind en de ouders herhaalt deze cyclus zich.

ouderbegeleiding ikenjet

Ouderbegeleiding

Het kan ook zijn dat u tegen problemen aanloopt bij het opvoeden van uw zoon of dochter. Dat u graag met iemand zou willen praten over wat u moeilijk vindt en wat juist goed gaat.

U wil uw kind een helpende hand bieden maar weet niet hoe. Dan kunt u een afspraak maken voor een oudergesprek. Samen gaan we bespreken waar u tegen aanloopt. Vaak helpt het om over de problemen te praten en de problemen van verschillende kanten te bekijken. Gedurende het gesprek geef ik handvatten en tips om verder mee aan de slag te gaan. Soms is een kleine verandering al genoeg om een probleem op te lossen.

ouders ikenjet