Ik leer leren

De training IK LEER LEREN is een speciaal ontwikkeld programma dat kinderen slimme handvatten biedt voor makkelijker en efficiënter leren. Het leert kinderen welke voorwaarden nodig zijn om te kunnen leren.

De training is geschikt voor kinderen in groep 7/8  en het voorgezet onderwijs die vast lopen op school en/of met hun huiswerk. In 5 sessies gaan we aan de hand van het werkboek samen opzoek naar de manier van leren die bij uw kind past.

Thema’s die aanbod komen tijdens de training zijn:

  • Leerstijlen: ontdek je eigen manier van leren
  • Executieve functies
  • Omgaan met faalangst
  • Motivatie
  • Plannen en organisatie
  • Concentratie
  • Leerstrategie: op een slimme manier je hersenen gebruiken
  • Evaluatie

De training IK LEER LEREN is geschikt als groepstraining, we werken in een groepje van 4 tot 8 kinderen. Iedere sessie duurt 1,5 u en de kinderen nemen steeds hun werkboek mee naar huis zodat u als ouder ook mee kunt kijken en leren.

De training IK LEER LEREN kan ook individueel gevolgd worden. De sessies duren dan 1uur. Ik richt mij dan volledig op uw kind en kan dan nog gerichtere coaching tips geven.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met mij op.